тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

22:08 Казлец: ---griol 2...
19:53 griol: так, запам...
21:23 Казлец: ---stenis1...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...


В Камментах

00:52 То шо про мене ... к Maksim Usachov: Мудрый монах и ...
01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
3 апр 2006 Govar Harom: Сознание (6)    
3 апр 2006 Лео: Побереги свой пожар для других историй (5)    
2 апр 2006 Блєдний Фьодор: Боротьба з абсурдністю занять (у ВНЗ) (3)    
-> 2 апр 2006 Наречена Джима: Маленькі історіі з метро (6)    
2 апр 2006 nereal: Невремя (17)    
2 апр 2006 Wer: Падший ангел (3)    
2 апр 2006 Govar Harom: Бессмертное наказание(для(или о) бессмер... (9)    


КРЕО2006-04-02 : Наречена Джима : Маленькі історіі з метро версия для печати печать с комментами

Майже кожного ранку доводиться їздити в універ, а потім з універа, на метро. І це дратує. Тобто мене дратує, що я не маю вибору. Взагалі-то метро я люблю. Посміхнеться тобі хто-небудь, ти посміхнешся – приємно. Стоїш на одній нозі, тримаєшся одним пальцем, аж ось Барабашова, всі виходять і можна сісти – приємно. Авжеж, значно більше не приємного в метро. Наприклад, дуже бісить, коли хтось біжить і тебе пхає на когось – за ці три хвилини, які ця людина витратить, щоб дочекатись наступного поїзда, її життя не змінеться. Навіть, якщо ви запізнюєтесь на потяг – три хвилини цього не змінять. Чомусь люди цього не розуміють і біжать вирячивши очі і всіх навколо б”ють своїми граблями. От суки, короче... Ще в метро відбуваються якісь таємничі дійства, які примушують нас на довго замислитись і зробити певні для себе висновки.
Історія перша(антигуманна)
Їду я вранці в універ. Швиденько забігла, всілась в куточку і сиджу радію життю. Через три зупинки(Барабашка – форева!) заходить багато народу і з ними бабуська. Звичайна така бабуся, пристойно вдягнена. Тобто при погляді на неї не думаєш, що це бомж, або селянка з Мідних Буків. Але в руках у неї величезний такий, знаеш, клітчастий пакет. Він такий великий, з ручками, як така сумка, але пустий. Короче, стрьомний пакет... Бабуська хватається за щось починає стогнати, кряхтіти і демонстративно хитатись, хоча потяг ще не рушив. Мені мало діла – я заникалась у куток і радію життю. Нарешті, хтось-таки поступився для бабусі місцем. Вона сіла, достала зі стрьомного пакета надгризену сайку(булочка така) і надгризений такий величенький шмат ковбаси, десь третину кільця. І давай це жерти в забитому вагоні. Я не люблю м”ясо, ненавиджу ковбасу, а тим паче її запах. Звісно, мені захотілось ту бабусю вбити ритуально головою об стіну. Люди навколо старенької трохи розійшлися, а діватись же їм нікуди, то вони понависали наді мною. А бабуська все жере свою ковбасу. Таки швиденько(1,5 -2 зупинки)вона її затоптала і почала витирати крихти з лиця. Спочатку вона їх витерла рукавами – одним, потім другим, після цього стала витерати коміром свого пальта. Потім разів з п”ять витерла заїди і заспокоїлась. Посиділа секунд з десять і стала язиком викалупувати залишки ковбаски з зубів. І голосно причмокувала. Потім викалупала шматочок і виплюнула – він прилип на шкіряний плащ якоїсь тьоті. Ця тошнотна картина наштовхнула мене на роздуми, що не треба поступатись бабусям місцем в метро. Впевнена, що стоячі вона б не жерла!
Історія друга(соціально загострена)
Це відбулось вже коли я їхала додому з універа. Стою собі у напівпорожньому вагоні, повільно похитуюсь. Поряд стоїть дівчинка і читає роздруковану брошурку(на кшталт цієї:) з назвою “Самые лучшие тексты смс”. От, вона стоїть і читає. І мабуть намагається щось запам”ятати, щоб потом надіслати, а може ще й в записничок запише якусь розумну штуку. Все тупо. Але це все одно мене вразило. Як шкода цих людей, які ставляться до мобільних телефонів, як до частини життя. А це ж лише зручний засіб зв”язку! В мене не поганий телефон, кольоровий, поліфонія, то-сьо. Але використовую його лише щоб надіслати смс або подзвонити, дуже рідко граюсь в ігри – набридли. Не можу зрозуміти людей, які закачують мелодії, а потім їх слухають! Піпл, ви витрачаєте велетенські гроші но нові колонки, щоб круто було слухати музику вдома, або чути, як пукає головний герой фільму(для цього неодмінно потрібен п”ятиканальний звук), а як же потім можливим є це нудотне прослуховування всякого гівна на мобілках?! Просто не розумію! Навколо стільки прикольних речей – спорт, кохання, дружба, секс, їжа нарешті. А люди так заморочуються на вонючому шматку пластику. А яка ущербність в тому, щоб отримати якусь шаблонну смс. Невже, так важко придумати вітання самому? Я вже не можу стримати обурення, що оці любовні листи, ті ж самі, ті ж самі, тупі лигани шлють один одному. Лохостайл, короче... І ще ці повідомлення збирають в такі ось брошурку, видають і ... ЗАРОБЛЯЮТЬ НА ЦЬОМУ ГРОШИ!!! А дівчатка читають цей лохостайл і думають: він такий романтичний, він так мене любить! Потім купують собі таку брошурку і пишуть відповідь. Одна моя знайома дівчинка до речі дуже довго читала всім своїм знайомим прекрасні вірші, які їй писав її приятель через смс. Загадковий хлопець не міг їх прочитати наживо, або ж просто по людські в очі сказати , що він там думає. Він писав вірші в смс, впевнена з тієї брошурки. Потім вони переспали, і він десь пропав. І вже не пише їй “своїх блядських листів”. Отака сумна історія. Висновки зробіть для себе самі, гадаю тут є над чим замислитись.


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!


! Голосование доступно только авторизованным пользователям







Наречена Джима пишет:

ти лише букавкі... і дужки...
Спека
Батьки?,генетика, думки...
Одноманітність їх різноманітних зустрічей
Приключения студентов на Западной Украине
Що таке хріново?
Джон Леннон
Черный чай
ЖИЛИ-БЫЛИ
Страшилки
Суслики
МЕТРО ПРИТЯГИВАЕТ И ОТТАЛКИВАЕТ.
Поиграем в классиков
ХВО РО БА
де жа вю
арізона дрімс
Чи випадково?
Маленькі історіі з метро
МІСТО ТИСНЕ
История про Колбасу
Чотири ти
 
... и еще 12 креативов ...



Наречена Джима отстаивает:

Замальовка
В ПОГОНЕ ЗА СЧАСТЬЕМ
ЕЖИКВЖОПЕНОЖИК
Нові види героїзму
Ти мене покохаєш!



КОММЕНТАРИИ


 MEDUZKA  1   (76237)     2006-04-03 08:55
Оце так написала! дуже-дуже ))))
Хлопці, зрозуміло? Всі швидко покупати оті лохостайловськи смсники!

 намнаплеватьштейн  2   (76252)     2006-04-03 09:59
непогана замальовка.... життєво так. нажаль, немає на тепловозі окренмого вагона для статей, публіцистики, критики, рецензій, авторських щоденників...

це був ліричний відступ. а текст досить і досить :)

 Karel Pets  3   (76443)     2006-04-04 17:31
Граматика: змінИться, витИрає, грошІ. Чи то пак такий юкрейніан падонак-стайл? Слухай Гришковця&Бігуді про настрій, який покращився.

 Наречена Джима  4   (76593)     2006-04-05 23:38
Петс, я це не слухала, але читала. кис ю

 Макс  5   (77538)     2006-04-16 01:45
угумс, метро че там и кого там только не встретишь ;)

 Наречена Джима  6   (77550)     2006-04-16 17:38
Макс, наступна історія буде про те як ми с тобою познайомились в метро))))



НУ ЧТО?


Сегодня пятница! В пятницу разрешено писать каменты анонимусам!

имя: Вы не авторизованы
текст:
кнопка: (или CTRL+Enter)
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM